Utan gallblåsan

Wohoo! Operationen gick fint trots att jag hade lite dödsångest kvällen innan.
Fick kliva upp 6 för att tvätta av kroppen och sedan skjutsade P mig till sjukhuset. Frejster fick vara hemma med sin mormor.
Som tur var så blev jag den första operationen så jag blev inkallad för lite klottrande på magen och genomgång av vad som skulle ske. Sedan var det bara att svida om till den härliga sjukhusklädseln.
Sövdes ned vid 8 och vaknade upp igen klockan 10.
Blev rätt blodigt där ett tag när ena såret började läka igenom förbandet.

15 så hämtade P mig och jag fick åka hem. Läkaren sa att det varit många lömska småstenar men att han fått bort alla han kunde hitta samt att gallblåsan gick att få bort utan problem.

Idag har jag nog varit mer aktiv än jag borde ha varit för jag är riktigt mör just nu. Har sån hemsk värk i axlarna men det är tydligen en vanlig biverkning av koldioxiden som de fyller kroppen med under operationen.
Freja tycker att mina plåster är lite läskiga men klappar ändå ömt på dom och är lite bekymrad över mina besök hos doktorn men nu blir det ju förhoppningsvis inga mer besök.

Imorgon är P ledig och eftersom snön vräker ned utanför så blir det nog en fredag som spenderas utomhus.
På lördag ska vi testa att gå på bio med Frejster för första gången, spännande och mysigt.


#1 - - Cicci:

Vad skönt att allt gick bra! Så mysigt att du fick komma hem samma dag till dina frejster. Hoppas att du nu slipper mer besvär med det. Kram

#2 - - Adele :

Skönt att operationen gick bra! Hoppas att såren läker fort och att du slipper alla besvär i framtiden.

Spännande med biobesök! Vi har ännu inte vågat. Berätta gärna hur det gått! 😊

Kram!