Vanlig vecka

Frejas UVI försvann snabbt vilket var skönt. Veckan som var innebar alltså två dagars VAB för mig och sedan blev det som vanligt. Tror Freja fick en extra bra vecka på föris då många barn var sjuka så de hade massor av tid för pysslande.
På torsdagen var jag och P där för att ha samtal med en pedagog om hur vi upplevt Frejas inskolning och hur det går för henne. Hon läste upp ett brev som de skrev under hennes första vecka och det var så mysigt att få höra hur de upplevt henne som en framåt tjej som hade välutvecklat språk och tog för sig i gruppen. 
Vi är otroligt nöjda med hennes förskola och all inblick som vi får i verksamheten. Det är tryggt att veta vad de gör på dagarna och att Freja verkligen älskar att vara där är ju ett bevis på att det är bra.

Helgen har varit lugn. Har varit något nästan varje helg så det var skönt att bara kunna njuta. Idag var vi och köpte en Sonos playbar till vardagsrummet så vi har mest bara dunkat musik och dansat järnet.

Imorgon så är det ledig dag för mig eftersom VFUn är slut. Har en dag att ta igen men det blir på fredag. Vår
Måndag innebär läkarbesök. Har suttit och skrivit ned sånt som jag inte vill glömma att ta upp och det som känns viktigt.
Organiserade en mapp med alla bilder på hennes utslag i ansiktet. Intressant var att de kommit i april,maj, september, oktober och november. Alltså inte under sommaren när hon varit hemma? Sedan måste vi ha nya recept på inhalatorerna och gärna en extra inhalator att lämna på förskolan. Vill också ta upp att hon tappat andan för någon natt sedan. Hon vaknade gråtandes och slutade andas för en stund, sjukt läskigt!
Vikten vill jag också prata om. När vi var på primärvården vägde de henne och då vägde hon 10,7 kg. Kändes väldigt lite men jag vet inte.. 
Förhoppningsvis kan vi få några svar iaf.#1 - - Adele:

Åh så härligt att nya förskolan är så bra! Det är så himla viktigt att det funkar.

Men läskigt med denna allergi. Fy vad hemskt det måste varit att vakna till. Men att utslagen kommit när hon varit på föris. Är det något där hon inte tål? Och mystiskt eftersom ni ju har bytt också. Håller verkligen tummarna för att ni ska få veta vad som orsakar detta.

Kramar!