Snart julledigt

Sedan sist så har vi startat igång med  5 ml laxerande på morgonen för lilltjejen. Det har resulterat i massa pruppar och bajsning varje dag om än ganska hårt vissa dagar fortfarande. De två senaste nätterna har hon utan uppvak i sin egna säng fram till 5.45. Känns som framsteg men svårt att ropa hej redan nu. Tänk om hon haft ont i magen vid alla tidigare uppvaknande.. Stackars liten!
Hon har precis hamnat i en prickperiod igen och den timeade hon bra till vår fotografering. Frejas förskola har tagit bort porträttfoton så vi var på drop in och det blev helt fantastiska bilder som förhoppningsvis är redo för beställningar till veckan.

Annars så räknar jag mest ned till julen och ledigheten som den innebär.
Har skola denna vecka men sedan 3 veckor ledigt med undantag för att jag ska skriva A-uppsats.
Ska spendera dagarna med världens bästa tjej och bara njuta.
Kanske att vi hinner gå varandra på nerverna lite också. Det finns en extrem vilja i denna lilla kropp just nu och en stor frustration kan uppstå när det inte blir så som hon vill. Minsta grej kan vara förödande och helt plötsligt vänder det och hon behöver all närhet i världen.

Imorgon ska vi få titta på Frejas luciatåg. Har förberett med näsdukar i jackfickan. Provade pepparkaksklänningen tidigare under dagen och smälte inombords.

Så har vi hunnit med massor av julpyssel och mer ska det bli!