Jinx

Men dumma mig som skrev att Freja var bättre. Jinxade verkligen och idag hade hon 39 graders feber och var helt slut som artist.

Med lite Alvedon i kroppen så kunde hon leka emellanåt men det har varit väldans massa gnäll och det är ju förståeligt när hon inte är helt kry.

Under kvällen har jag varit iväg och tränat. Blir som en uppladdning när man får komma hemifrån och rensa huvudet en stund.
Imorgon ska mamma passa Freja en stund medan jag ska fixa lite nyårshandling.
Vi ska bara vara hemma och mysa hela familjen. Tanken är att det ska bli 3 rätters middag med plankstek som huvudrätt. Har ni tips på goda förätter och efterrätter så dela gärna med er.

#1 - - Emelie :

Stackars Freja :/ hoppas hon blir bättre fort! Inte kul när dom små är sjuka :(

#2 - - Intesomvitänkt:

Krya på dig Freja! 😘

#3 - - Evelina:

Hoppas Freja blir frisk snart. Så plågsamt att se de små sjuka.

Låter som en mycket bra plan inför nyårsafton. Vi kör på exakt samma sak. Myskväll med god mat. Angående tips så ska vi köra på något så enkelt som marängswish med hemmagjord chokladsås till efterrätt. Till förrätt äter vi crustader fyllda med philadelphiaost och riven Västerbottensost som vi slänger in i ugnen i ett par minuter så osten smälter. Inga direkta supertips, men gott och snabbt, sen inser vi att vi ändå inte vill stå vid spisen hela dagen och laga mat. Mysa med Milo ligger högre i rang ;)

Önskar er en fin nyårsafton och ett gott nytt år!
Kram

Svar: Ja det är verkligen inte roligt och man skulle mer än gärna ta all sjukdom själv istället.

Låter verkligen mumsigt!
Måste verkligen testa det där med osten, låter smidigt och gott :)

Hoppas ni fick en underbar nyårsafton.
God fortsättning.
None None