Första besöket på badhus

Vilken underbar dag det har varit!

Efter Frejas lilla lunchsovning så hämtade vi upp min syster och begav oss till Himlabadet. Hade fått en del bra tips från en facebookgrupp där jag är med:
*Bebisen behöver inte duscha innan.
*Ta med babyskyddet att ha bebisen i enda in till poolen.
*Låt barnet ha sin blöja på tills man är framme vid vattnet, där tar man på badbyxor.
*Ha kinden mot bebisens kind när vi doppar oss i vattnet.
*Bebisen behöver inte duschas av direkt efteråt. Lätt att hen blir hal om man ska hålla på tvåla och så i duschen.

På badhuset här var det ett ganska stort poolområde för de små. Fanns en del att välja på. En sak som var jobbig var att det fanns olika figurer som sprutade vatten och de drog igång lite oväntat på någon tidsinställning.


Jag var inställd på att det skulle kunna bli massa gråt och endast en kort badstund. Vi badade dock ganska länge innan Freja började gäspa. Då fick hon mysa i handduken i babyskyddet medan jag och syster lunchade. Hon sov en stund och sedan var hon redo för mera bad.

3 timmar blev det allt som allt på badhuset. Tror verkligen att hon uppskattade det. Kommer definitivt att göra om detta flera gånger.

Nu på kvällen fick hon ta ett bad för att tvätta bort klor och sedan så blev det mat. När hon ätit så lade jag ner henne i sängen och hon somnade direkt. Helt utslagen efter en dag full av nya intryck.

Imorgon ska vi ha hemmamys och sedan på eftermiddagen kommer Frejas gudmor och hennes flickvän för att ha lite tisdagsmys!
#1 - - Mammatea:

Låter som hon gillade att bada! Mysigt.

#2 - - Emelie :

Åh så mysigt, hon ser ut att gilla det :)

#3 - - A:

Vad härligt det låter! :) Ni ser ut att ha haft en härlig dag.
Vill prova att bada med Milo också när såret läkt. Kram!

#4 - - Jullan:

Åh babybad, supermysigt! Kan verkligen rekommendera babysim. Vi gick på Himlabadet med Alice när hon var bebis. Himlabadets barnavdelning är ju hur mysig som helst! :)

Svar: Ja det är verkligen supermysigt där :) Har tänkt köra på babysim men vi kan inte söka förrän till nästa termin. Hon föddes en kass tid för alla terminsstarter ;)
None None

#5 - - evl:

Bada med de små är ett av de mysigaste saker man kan göra <3 ser ut att ha varit en toppendag :) Kramar!